Fischer Panda fokuserer på dieselgeneratorer samt hybrid- og drivsystemer til marine og køretøjer, og deres generatorer er kendt verden over for deres kompakte design og et ekstremt lavt lydniveau. Fischer Panda GmbH blev grundlagt i 1977 under navnet Icemaster GmbH, og ligger i Paderborn i Tyskland. Fischer Panda har forhandlere og servicestationer i 80 lande.

I 1988 overtog selskabet Fischer generatorer, og det nye brand Fischer Panda blev oprettet. Takket være den stadige generatorudvikling, som selskabet har været i stand til, er man i dag inde i en meget stabil periode, som en af verdens førende leverandører af særligt lydsvage og kompakte generatorer til fritid, marine og køretøjer.

Udvikling og produktion af lydisolerede generatorer til mobil strømforsyning begyndte i 1986. Fischer Panda nåede også en milepæl i udviklingen af deres inverter generatorer med belastningsafhængig variabel hastighedskontrol. I dag er inverter generator området dækket af et effektområde på 4-120 kW.

Ud over deres generatorer har Fischer Panda fremstillet elektriske drive systemer under mærket Whisperprop siden 1997, hvor man startede med 10 kW og 20 kW drive systemer. Seneste udvikling er et 50 kW drive system.

Med et ekstraordinært udviklingspotentiale og et internationalt ry som en innovativ og stærk partner til mobil strømforsyning er der ingen tvivl om, at Fischer Panda GmbH vil fortsætte med at vokse i fremtiden.

  • Generatoranlæg mobile såvel som maritime
  • Ladegenerator AGT med variabel hastighed
  • El-fremdrift af både
  • Hybridanlæg
KØBE FISCHER PANDA HER