Kabola, som er hollandsk, blev grundlagt i 1947 som producent af oliefyrede varmeanlæg. I begyndelsen af 80’erne begyndte Kabola at producere opvarmningsanlæg til lystbåde og yachts.

Kabola er en moderne producent af centralvarmekedler til kontinuerlig brug. Kabola designer, bygger og sælger et bredt udvalg af kedler til lystbåde, yacht, mobilindustrien såsom lastbiler, autocampere, mandskabsvogne, industri og boliger.

Ud over almindelige centralvarmeanlæg leveres kombikedel med varmtvandsbeholder og kedel kombineret med kalorifer for luftvarme.

Takket være Kabolas innovation, lang levetid og fremragende service er Kabola markedleder. Ved hjælp af ny teknologi har man udviklet en ny type KB fyr, som er et oliefyret varmeanlæg, der forbrænder rent, effektivt og støjsvagt. Kabola oliefyr kan bruges kontinuerligt og har en gennemsnitlig levetid på omkring 15 år eller længere. Kabolas kedler og ovne anvender konventionelle brændstoffer såsom diesel, fyringsolie, madlavningsolie eller de nye brændstoffer, som er rene biobrændstoffer. Uanset til hvad, kan Kabola levere en bred vifte af kedler, varmeapparater og tilbehør.

  • Kedel: Kun varme
  • Kedel med kedelkontrol: Opvarmning og varmt vand via et eksternt varmelegeme
  • Kombikedel: Opvarmning og kontinuerlig forsyning af varmt vand
  • Kalorifere: Luftvarme, til affugtning af vinduer, opvarmning af fx. agterdækket
KØB KABOLA HER