GENERELLE FACEBBOOK KONKURRENCEBETINGELSER
Konkurrencen afholdes af Johs Thornam A/S, Roskildevej 8-10, 2620 Albertslund

Konkurrencen er ikke på nogen måde tilknyttet, administreret, godkendt eller sponsoreret af Facebook. Henvendelse vedrørende konkurrencen sendes til thornam@thornam.dk

DELTAGELSE I KONKURRENCER
Deltagelse i konkurrencen sker via https://www.facebook.com/YanmarDanmarkhttps://www.facebook.com/SuzukiMarineDK eller https://www.facebook.com/johsthornam og det er således kun brugere, som har en Facebook-profil, der kan deltage i konkurrencen.

KONTAKT TIL VINDEREN
Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der er tilgængelige på vedkommendes Facebookprofil. Det betyder, at du skal huske at tjekke din “anden” indbakke på Facebook, hvis din private mail eller dit telefonnummer ikke er synlige på din profil. Hvis vinderen ikke indenfor 14 dage har henvendt sig, forbeholder Johs Thornam sig retten til at trække en anden vinder.

OFFENTLIGGØRELSE
Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt, at Johs Thornam, Suzuki Marine DK eller Thornam Yanmar DK må offentliggøre dit navn/by på Facebook såfremt, at du vinder konkurrencen.

MODTAGELSE AF PRÆMIE
Vinderen skal udlevere sin adresse hvor præmien sendes hen. Johs Thornam betaler alle omkostninger der kunne være i forbindelse med forsendelsen. Johs Thornam påtager sig ikke ansvaret for beskadige, forsinkede eller forsvundne pakker. 

BEGRUNDET MISTANKE
Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Johs Thornam sig retten til at udelukke deltageren fra konkurrencen.