Den populære DF6A/5A/4A serie er blevet genskabt som kompakte modeller, med lavere vægt og nemmere betjening. Friske linjer, nye stafferinger og ikke mindst den nye Nebular Black-farve bidrager til motorernes stilfulde design.

DF6A/5A/4A motorerne er de letteste i deres klasse og er spækket med ny og innovativ teknologi.

Kompakt letvægtsmotor med 3-vejs opbevaring
Udover motorernes stilfulde udseende og design imponerer Suzuki DF6A/5A/4A med en vægt på blot 24 kg (kort ben). Den lave vægt, kombineret med motorernes easy-to-grip bærehåndtag, gør det nemmere at transportere og montere motorerne.

Det nye brændstof- og smøresystem tillader at motorerne kan opbevares på hele tre sider (styrbord, bagbord og front), helt uden at du skal bekymre dig om brændstof- og olielækage.

Nyt tiltsystem og øget brugervenlighed
Tiltsystemet på motorerne giver mulighed for at hæve og sænke dem på en helt ny måde, sammenlignet med tidligere modeller. Når motoren tages op af vandet, kan den placeres i hele tre positioner. Når motoren sænkes i vandet igen, foregår det i én jævn bevægelse, uden at låse undervejs.

Motorens integrerede og topplacerede benzintank kombineret med envejsventilen, der muliggør brændstoftilførsel alene via tyngdekraft, betyder at motorerne kan startes helt uden at åbne motorcoveret – selv efter langvarig opbevaring.

Kontakt nærmeste forhandler for mere information.